החומרים ל-4 מנות:

8 פרוסות לחם לבן
6 כפות נוטלה (אפשר גם ריבה או ממרח אחר)
350 מ"ל חלב
4 ביצים
1 כף סוכר
קומץ מלח
1 שקית סוכר ווניל
קליפה מגוררת מלימון אחד
100 גרם פירורי לחם
100 גרם חמאה, לטיגון
100 גרם סוכר (חצי כוס)
1 כפית קינמון

אופן ההכנה:

  1. מורחים על 4 פרוסות את הנוטלה וסוגרים כל אחת עם פרוסה נוספת.
  2. בעזרת מטרפה טורפים את החלב עם הביצים, הסוכר, המלח, סוכר הווניל וגרדת הלימון.
  3. טובלים כל סנדוויץ' נוטלה בבלילה, כך שהלחם יהיה ספוג.
  4. טובלים בפירורי הלחם ומטגנים בחמאה עד להזהבה.
  5. מערבבים את הסוכר עם הקינמון וטובלים את הסנדוויצ'ים המטוגנים בתערובת. מגישים חם.