נשארו לכם שאריות חלה מסוף השבוע? זה הזמן להכין איתם ברד פודינג מתוק ומנחם.

החומרים:

4.5 כוסות של חלה מתוקה של ברמן
3 ביצים גדולות
1 ¼ כוסות שמנת מתוקה
¼ כוס חלב
2 כפיות תמצית וניל
½ כוס סוכר חום
½ כפית אגוז מוסקט
½ כפית קינמון טחון
¼ כפית מלח
½ כוס צימוקים או חמוציות
1 כוס שוקולד צ'יפס
½ כוס אגוזים שאוהבים – פקאן, מלך
2 כפות חמאה מומסת

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. חותכים את החלה לקוביות ומניחים בקערה גדולה.
  3. טורפים יחד את הביצים, השמנת, חלב, וניל, סוכר ותבלינים. מוזגים מעל הלחם ומערבבים.
  4. מוסיפים את החמוציות או הצימוקים, שוקולד צ'יפס ואגוזים ומערבבים היטב.
  5. מעבירים לתבנית אפייה או לתבניות אפייה אישיות.
  6. מזלפים את החמאה המומסת מעל.
  7. אופים כ-35 דקות ומגישים חמים.