תמיד חלמתם להכין קרואסון שקדים בבית? עכשיו זה אפשרי! קופצים לקונדיטוריה של ברמן וקונים קרואסון חמאה חם וטרי, ומתחילים להכין לפי ההוראות. בתאבון!
החומרים:
קרואסון חמאה מהקונדיטוריה של ברמן
100 גר' חמאה בטמפ' חדר
100 גר' שקדים טחונים
100 גר' סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 ביצה
1 כף קורנפלור
אופציונלי – שקדים פרוסים לעיטור
לסירופ סוכר:
150 גר' סוכר
75 מ"ל מים
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים יחד בקערה עם לקקן את החמאה, אבקת השקדים, סוכר, תמצית וניל וקורנפלור. מוסיפים את הביצה ומערבבים עד לקבלת מחית אחידה.
- בעזרת סכין לחם פורסים קרואסון חמאה לרוחב, ממלאים בקרם שקדים, סוגרים ומכניסים לתנור.
- אם רוצים, מורחים מעט ביצה על הקרואסון ומפזרים שקדים פרוסים מלמעלה, ואז מכניסים לתנור.
- אופים כ-20 דקות עד שהקרם מתכהה ומתייצב.
- בינתיים בסיר קטן ממיסים את המים והסוכר עד לקבלת סירופ סוכר.
- ברגע שמוציאים את הקרואסון מהתנור מברישים היטב בסירופ.