לא כל סנדוויץ' חייב להתחיל עם שתי פרוסות לחם, אפשר גם בקרואסון!
החומרים:
קרואסון חמאה מהקונדיטוריה של ברמן
גבינת גאודה עזים
2 ביצים
גבינת שמנת
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- חוצים את הקרואסון לרוחב ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות ל-6 דקות צריבה.
- מרתיחים ½ כף שמן במחבת ומוסיפים את 2 הביצים. מטגנים ביצי עין קריספיות ומתבלים במלח ופלפל.
- מוציאים את הקרואסון ומניחים על צד אחד פרוסה של גבינת גאודה עזים, בצד השני מורחים שכבה של גבינת שמנת.
- מניחים את ביצי העין על הגאודה וסוגרים. בתאבון!