מחפשים רעיון לארוחת ערב פשוטה וטעימה? קאפקייקס מלוחים! הפיתות הופכות לבסיס מקורי של קאפקייקס במילוי תפוחי אדמה וגבינות! בתאבון 🙂
החומרים:
פיתות אסלי של ברמן
קוביות תפוחי אדמה
שמן
גבינת גורגונזולה
גבינת גאודה קלאסית
גביע קוטג'
פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מניחים את קוביות תפוחי האדמה על המגש, מזלפים מעט שמן ומלח ומכניסים לאפייה עד שסכין עוברת בקלות בכל תפוח אדמה, מוציאים ומצננים.
- מערבבים את תפוחי האדמה יחד עם הקוטג', הגאודה, פירורי גבינת הגורגונזולה והפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים במלח ופלפל.
- חוצים פיתות של ברמן לשניים, וחורצים כל צד בצורת עיגול ומניחים בתבנית קאפקייקס כ"בסיס".
- בעזרת כף מניחים מהמלית במרכז הפיתה ומברישים ביצה על הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש 15-25 דקות.