מחפשים רעיון לארוחת ערב פשוטה וטעימה? קאפקייקס מלוחים! הפיתות הופכות לבסיס מקורי של קאפקייקס במילוי תפוחי אדמה וגבינות! בתאבון 🙂

החומרים: 

פיתות אסלי של ברמן
קוביות תפוחי אדמה
שמן
גבינת גורגונזולה
גבינת גאודה קלאסית
גביע קוטג'
פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מניחים את קוביות תפוחי האדמה על המגש, מזלפים מעט שמן ומלח ומכניסים לאפייה עד שסכין עוברת בקלות בכל תפוח אדמה, מוציאים ומצננים.
  3. מערבבים את תפוחי האדמה יחד עם הקוטג', הגאודה, פירורי גבינת הגורגונזולה והפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים במלח ופלפל.
  4. חוצים פיתות של ברמן לשניים, וחורצים כל צד בצורת עיגול ומניחים בתבנית קאפקייקס כ"בסיס".
  5. בעזרת כף מניחים מהמלית במרכז הפיתה ומברישים ביצה על הדפנות ואופים בתנור שחומם מראש 15-25 דקות.