החומרים:
חלה שלמה, מרוקנת
1 עוף שלם טרי, ללא עור (את העור שומרים בנפרד. ניתן לבקש מהקצב לפרק את העור בצורה יסודית ועדינה ששומרת את העור שלם)
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כף טרגון קצוץ
1 כף שום כתוש
1 כפית כורכום
1/2 כפית קארי
1/2 כפית שאטה גרוס
מלח גס
2 כפות שמן זית
3 כפות כוסברה קצוצה
4 ביצים קשות, מבושלות וקלופות
אופן ההכנה:
- חותכים את העוף לחתיכות לא שוות בעובי 1 ס"מ. יש לחתוך לנתחים לא גדולים מדי, אלא ממש כמו שווארמה.
- מניחים בקערה גדולה, ואת העצמות זורקים או שומרים לציר עוף.
- מוסיפים לקערה את כל המרכיבים מלבד הביצים, ומערבבים היטב ליצירת תערובת מתובלת מוכנה למילוי.
- פותחים את העור ומניחים על הצד החלק שלו את המילוי. ממלאים במילוי בדיוק כמו רולדה ומהדקים היטב.
- מניחים ומשקיעים את הביצים הקשות בתוך המילוי (בדרך כלל נכנסות 4 ביצים אבל אם לא הצלחתם, גם 3 יספיקו).
- עוטפים היטב עם העור וסוגרים בעזרת קיסמים.
- אופים ב-180 מעלות 45 דקות.
- מסובבים את הרולדה לצלייה שנייה בגריל לעוד 10 דקות.
- מצננים כ-10 דקות, מכניסים את הרולדה לתוך חלה וחותכים לפרוסות. מגישים מיד.