החומרים ל-4 מנות:
8 פרוסות לחם לבן
6 כפות נוטלה (אפשר גם ריבה או ממרח אחר)
350 מ"ל חלב
4 ביצים
1 כף סוכר
קומץ מלח
1 שקית סוכר ווניל
קליפה מגוררת מלימון אחד
100 גרם פירורי לחם
100 גרם חמאה, לטיגון
100 גרם סוכר (חצי כוס)
1 כפית קינמון
אופן ההכנה:
- מורחים על 4 פרוסות את הנוטלה וסוגרים כל אחת עם פרוסה נוספת.
- בעזרת מטרפה טורפים את החלב עם הביצים, הסוכר, המלח, סוכר הווניל וגרדת הלימון.
- טובלים כל סנדוויץ' נוטלה בבלילה, כך שהלחם יהיה ספוג.
- טובלים בפירורי הלחם ומטגנים בחמאה עד להזהבה.
- מערבבים את הסוכר עם הקינמון וטובלים את הסנדוויצ'ים המטוגנים בתערובת. מגישים חם.