לקראת החזרה ללימודים, ביקשנו מענת לבל לכתוב לנו את המתכונים לסנדוויצ'ים המבוקשים ביותר אצלה בבית.

כריך סלט ביצים עם קארי

החומרים לשני כריכים:

4 פרוסות קלויות של לחם E-FREE מקמח מלא (בטוסטר או במחבת)
4 ביצים קשות
1/4 כוס עירית קצוצה
2 כפות מיונז
מלח, פלפל שחור
1/4-1/2 כפית קארי מדרס
1 כפית חרדל

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הביצים הקשות עם סכין.
  2. מוסיפים את המיונז, החרדל, התבלינים והעירית הקצוצה.
  3. טועמים ומתקנים תיבול.
  4. מורחים על פרוסת לחם את הסלט מניחים מעל פרוסה נוספת. עוטפים היטב ומכניסים לקופסת האוכל לצד ירקות טריים.

אופציה: להוסיף עגבנייה פרוסה דק / פרוסות דקות של מלפפון חמוץ / בצל סגול.

  • את סלט הביצים ניתן להכין ערב לפני ולשמור מכוסה במקרר.


כריך חביתת ירק וטפנד זיתים

מצרכים:

2 פרוסות קלויות של לחם ברמן אקטיב (בטוסטר או במחבת)
2 ביצים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
מלח, פלפל
מעט שמן

למריחה:

טפנד זיתים
עגבנייה
מלפפון

אופן ההכנה:

בקערית טורפים את הביצים עם עלי הפטרוזיליה, המלח והפלפל.

  1. על מחבת מחממים מעט שמן ומכינים את חביתת הירק.
  2. מורחים את טפנד הזיתים על פרוסת הלחם.
  3. מוסיפים עגבנייה, פרוסות דקות של מלפפון ואת החביתה. מניחים מעל פרוסת לחם נוספת. עוטפים היטב ומכניסים לקופסת האוכל לצד ירקות טריים.


כריך טחינה וירקות צלויים

מצרכים:

6-4 פרוסות קלויות של לחם דגנים של ברמן (בטוסטר או במחבת)
1 פלפל אדום פרוס לרצועות
1 זוקיני, פרוס לרצועות
שמן זית
מלח, פלפל
חצי כפית פפריקה
פרוסות בצל סגול
טחינה ביתית.

אופן ההכנה:

מניחים את הירקות על תבנית עם נייר אפייה.

  1. מפזרים מעליהם שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה, דואגים שהירקות יתכסו בתערובת.
  • את הירקות הצלויים ואת הטחינה ניתן להכין ערב לפני ולשמור מכוסה במקרר.

המתכונים באדיבות ענת לבל, בעלת הבלוג טעימונת.