לקראת החזרה ללימודים, ביקשנו מענת לבל לכתוב לנו את המתכונים לסנדוויצ'ים המבוקשים ביותר אצלה בבית.
כריך סלט ביצים עם קארי
החומרים לשני כריכים:
4 פרוסות קלויות של לחם E-FREE מקמח מלא (בטוסטר או במחבת)
4 ביצים קשות
1/4 כוס עירית קצוצה
2 כפות מיונז
מלח, פלפל שחור
1/4-1/2 כפית קארי מדרס
1 כפית חרדל
אופן ההכנה:
- קוצצים את הביצים הקשות עם סכין.
- מוסיפים את המיונז, החרדל, התבלינים והעירית הקצוצה.
- טועמים ומתקנים תיבול.
- מורחים על פרוסת לחם את הסלט מניחים מעל פרוסה נוספת. עוטפים היטב ומכניסים לקופסת האוכל לצד ירקות טריים.
אופציה: להוסיף עגבנייה פרוסה דק / פרוסות דקות של מלפפון חמוץ / בצל סגול.
- את סלט הביצים ניתן להכין ערב לפני ולשמור מכוסה במקרר.
כריך חביתת ירק וטפנד זיתים
מצרכים:
2 פרוסות קלויות של לחם ברמן אקטיב (בטוסטר או במחבת)
2 ביצים
1/2 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
מלח, פלפל
מעט שמן
למריחה:
טפנד זיתים
עגבנייה
מלפפון
אופן ההכנה:
בקערית טורפים את הביצים עם עלי הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
- על מחבת מחממים מעט שמן ומכינים את חביתת הירק.
- מורחים את טפנד הזיתים על פרוסת הלחם.
- מוסיפים עגבנייה, פרוסות דקות של מלפפון ואת החביתה. מניחים מעל פרוסת לחם נוספת. עוטפים היטב ומכניסים לקופסת האוכל לצד ירקות טריים.
כריך טחינה וירקות צלויים
מצרכים:
6-4 פרוסות קלויות של לחם דגנים של ברמן (בטוסטר או במחבת)
1 פלפל אדום פרוס לרצועות
1 זוקיני, פרוס לרצועות
שמן זית
מלח, פלפל
חצי כפית פפריקה
פרוסות בצל סגול
טחינה ביתית.
אופן ההכנה:
מניחים את הירקות על תבנית עם נייר אפייה.
- מפזרים מעליהם שמן זית, מלח, פלפל, פפריקה, דואגים שהירקות יתכסו בתערובת.
- את הירקות הצלויים ואת הטחינה ניתן להכין ערב לפני ולשמור מכוסה במקרר.