"לא גדלתי על אבוקדו – זה היה טעם חדש עבורי כשעליתי לארץ, ולקח לי זמן לאהוב אותו כי בהתחלה לא אהבתי את המרקם. בשנים האחרונות אני מכניסה אותו לכל סלט וכריך", מספרת אנה ארונוב. "אני אוהבת סנדוויצ'ים עם כמה מרכיבים – אני חושבת שסנדוויץ' זו ארוחה, ובשבילי הוא פתרון מושלם כי אני עושה הרבה ספורט, שמייצר תחושת רעב תמידית, ואין לי זמן להכין ארוחה חמה במשך רוב היום".
אנה ארונוב, מובילת דעה בתחום הספורט

החומרים:

2 פרוסות לחם E-FREE קלויות קלות (בטוסטר או במחבת)
1 אבוקדו
מיץ סחוט מ-1/2 לימון
שמן זית
מלח ופלפל שחור
1 ביצה קשה חתוכה לרבעים
כמה פרוסות גבינת עיזים
חופן עלי תרד יפים

אופן ההכנה:

  1. הכינו ממרח אבוקדו: מעכו בעזרת מזלג את האבוקדו עם מיץ הלימון, שמן הזית ומלח ופלפל עד לקבלת ממרח במרקם המועדף עליכם. תקנו תיבול.\
  2. הרכיבו את הסנדוויץ': מרחו על אחת הפרוסות שכבה נדיבה מממרח האבוקדו. סדרו מעל את הביצה, גבינת העיזים ועלי התרד וסגרו עם הפרוסה הנוספת.