המתכון שתמיד מנצח- לבית הספר, במכונית בדרך לעבודה, במשרד, לפני אימון, כארוחת ערב או מעל הכיור במטבח אי אפשר לפספס עם הסנדוויץ' הכי קלאסי שיש.
החומרים:
לחם קל מקמח מלא של מאפיות ברמן
חמאה
גבינת גאודה
פרוסות עגבניה
חסה
אופן ההכנה:
- הרכיבו את הסנדוויץ': מרחו פרוסה אחת בשכבה נדיבה של חמאה ופזרו מעליה עלי חסה. קפלו לחצאים שתי פרוסות של גבינת גאודה והניחו על גבי החסה. פזרו פרוסות עגבניה וסגרו בעזרת הפרוסה הנוספת.