המתכון שתמיד מנצח- לבית הספר, במכונית בדרך לעבודה, במשרד, לפני אימון, כארוחת ערב או מעל הכיור במטבח אי אפשר לפספס עם הסנדוויץ' הכי קלאסי שיש.

החומרים:

לחם קל מקמח מלא של מאפיות ברמן
חמאה
גבינת גאודה
פרוסות עגבניה
חסה

אופן ההכנה:

  1. הרכיבו את הסנדוויץ': מרחו פרוסה אחת בשכבה נדיבה של חמאה ופזרו מעליה עלי חסה. קפלו לחצאים שתי פרוסות של גבינת גאודה והניחו על גבי החסה. פזרו פרוסות עגבניה וסגרו בעזרת הפרוסה הנוספת.