קפיצה קטנה ליוון. סנדוויץ' שהוא סלט- רענן, טעים ומשביע. כל המרכיבים יחד יוצרים שילוב שקשה לעמוד בפניו.

החומרים:

לחם מלא ברמן אקטיב
טפנד זיתים
עלי רוקט
עגבניה
גבינה בולגרית 15%

אופן ההכנה:

  1. הרכיבו את הסנדוויץ': מרחו שתי כפיות של טפנד זיתים על גבי הפרוסה. סדרו עלי רוקט במרכז הפרוסה. חתכו עגבניה לפרוסות ולחצאים וסדרו על עלי הרוקט. פזרו את פרוסות הגבינה הבולגרית אחת לצד השניה וסגרו בעזרת פרוסה נוספת של לחם מלא מסדרת ברמן אקטיב.