שף אבי לוי מכין סלט פטוש בסגנון מזרח תיכוני עם קוביות לחם דגני קלות של מאפיית ברמן והרבה דברים טובים
החומרים ל- 4 מנות:
1/2 כוס עלי רוקט
1/2 כוס נענע
1/2 כוס עלי בייבי
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס אגוזים
1/2 כוס קוביות של דגני קלות, קלויות בתנור עם מעט שמן זית, פלפל ומלח
לרוטב:
2 כפות דבש
1 כפית מיץ מלימון אחד
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המצרכים יחד עם הרוטב ומניחים את קוביות הלחם מעל.