המצרכים: 

5 עלי חסה רומית – קרועים לקרעים בגודל ביס
7 עלי רוקט שלמים
4 תותים – חתוכים לפרוסות / רבעים
רבע שומר – חתוך לפרוסות דקות
1 בצל סגול קטן – חתוך לפרוסות
5 זיתי טסוס מגולענים ופרוסים דק
חצי אבוקדו – חתוך לפרוסות עבות
שאטה גרוס
מלח
פלפל
לימון
שמן זית
בלסמי מצומצם

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המצרכים בקערת סלט מלבד האבוקדו, הבלסמי והשאטה.

  1. לפני ההגשה מוסיפים את האבוקדו ומערבבים ערבוב אחד בזהירות, מוסיפים את פלפל השאטה, הבלסמי ומיני קרוטונים של ברמן ומגישים.

צילום – אנטולי מיכאלו, סטיילינג – ענת לבל, מתכונאית – סוכי שפירא.