המצרכים:
5 עלי חסה רומית – קרועים לקרעים בגודל ביס
7 עלי רוקט שלמים
4 תותים – חתוכים לפרוסות / רבעים
רבע שומר – חתוך לפרוסות דקות
1 בצל סגול קטן – חתוך לפרוסות
5 זיתי טסוס מגולענים ופרוסים דק
חצי אבוקדו – חתוך לפרוסות עבות
שאטה גרוס
מלח
פלפל
לימון
שמן זית
בלסמי מצומצם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המצרכים בקערת סלט מלבד האבוקדו, הבלסמי והשאטה.
- לפני ההגשה מוסיפים את האבוקדו ומערבבים ערבוב אחד בזהירות, מוסיפים את פלפל השאטה, הבלסמי ומיני קרוטונים של ברמן ומגישים.
צילום – אנטולי מיכאלו, סטיילינג – ענת לבל, מתכונאית – סוכי שפירא.