המצרכים: 

חצי זוקיני – פורסים בעזרת קולפן (עם הקליפה)
1 גזר – פורסים בעזרת קולפן (ללא הקליפה)
6 עגבניות שרי חצויות
1 צנונית – פורסים לעיגולים דקים
1 גבעול בצל ירוק – פורסים לאלכסונים דקים
2 גבעולי שמיר מופרדים לעלים בלבד
3 גבעולי כוסברה מופרדים לעלים בלבד
2 גבעולי פטרוזיליה מופרדים לעלים לבד
4 פרוסות צ׳ילי
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל
קצח

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המצרכים מלבד הקצח בקערת סלט.

  1. לפני ההגשה מפזרים קורט קצח ומוסיפים קרוטונים למרק ולסלט של ברמן.

צילום – אנטולי מיכאלו, סטיילינג – ענת לבל, מתכונאית – סוכי שפירא.