המצרכים לארבע מנות: 

כף גהי / שמן / חמאה
200 גרם מש צהוב מקולף
חצי דלעת תאילנדית בינונית – חתוכה לחתיכות גדולות
1 גזר חתוך לפרוסות
קורט זרעי כמון
קורט זרעי חרדל שחורים
בצל לבן – חתוך קוביות
5 שיני שום מגורדות
1 כפית כורכום
1 כף ג׳ינג׳ר מגורד
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל

אופן ההכנה:

שוטפים את המש עד שהמים צלולים ומניחים בצד.

  1. מחממים בסיר מרק כף גהי ומוסיפים זרעי כמון וזרעי חרדל. ברגע שהתבלינים מתחילים להתפצפץ מוסיפים את הבצל ומעט מלח ופלפל, ומטגנים עד להזהבה.
  2. מוסיפים את הג‘ינג'ר והשום ומערבבים, מוסיפים את הגזר והדלעת ומטגנים מעט.
  3. מוסיפים כורכום ומתבלים שוב עם מלח.
  4. מוסיפים את המש ומכסים במים (בכמות המתאימה לסיר המרק שנבחר). מניחים למרק להתבשל ומוסיפים מים לפי הצורך עד להתרככות. חשוב – להיזהר לא לפרק את הדלעת בזמן העירבוב.
  5. כשהמרק מוכן, מכבים את האש ומוסיפים את מיץ הלימון.

מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה וקרוטונים למרק של ברמן.

צילום – אנטולי מיכאלו, סטיילינג – ענת לבל, מתכונאית – סוכי שפירא.