החלום שלכם עומד להתגשם! הקונוס המגרה שראיתם בחלון הראווה בקונדיטוריה בטיול האחרון בפריז עומד להיות שלכם. זה הזמן ללמוד להכין מיני קרוקום בוש ביתי 🙂

החומרים:

פחזניות מהקונדיטוריה של ברמן
500 גר' סוכר להכנת קרמל
נייר כסף להכנת קונוס.

אופן הכנה:

  1. מכינים מנייר כסף קונוס, ועוטפים אותו בנייר כסף כדי שיהיה חלק ולא מרוקע.
  2. מחממים סיר קטן ומכסים את התחתית בשכבה של סוכר.
  3. כשהסוכר מתחיל להינמס, מכסים אותו בעוד סוכר, וכן הלאה עד שכל הסוכר בסיר. ממשיכים לבשל עד שנוצר קרמל.
  4. ברגע שהקרמל מקבל צבע ענברי וכל הסוכר נמס מורידים מהאש.
  5. בזהירות רבה, טובלים צד אחד של הפחזניות בקרמל ומניחים בצד להתקשות.
  6. אם רוצים, ניתן לאחר הטבילה בקרמל לטבול בתוספות כגון פיסטוק או כל אגוז אחר מרוסק, סוכריות, קוקוס וכו'.
  7. לאחר שהקרמל התקשה על כל הפחזניות, מחזירים את הסיר לאש על מנת להפוך את הקרמל לנוזלי שוב.
  8. שוב, בזהירות, טובלים הפעם את החלק התחתון של הפחזניות בקרמל כדי להדביק לקונוס.
  9. מדביקים בזריזות את הפחזניות על הקונוס וכך ממשיכים עד שהקונוס מכוסה כולו.