החלום שלכם עומד להתגשם! הקונוס המגרה שראיתם בחלון הראווה בקונדיטוריה בטיול האחרון בפריז עומד להיות שלכם. זה הזמן ללמוד להכין מיני קרוקום בוש ביתי 🙂
החומרים:
פחזניות מהקונדיטוריה של ברמן
500 גר' סוכר להכנת קרמל
נייר כסף להכנת קונוס.
אופן הכנה:
- מכינים מנייר כסף קונוס, ועוטפים אותו בנייר כסף כדי שיהיה חלק ולא מרוקע.
- מחממים סיר קטן ומכסים את התחתית בשכבה של סוכר.
- כשהסוכר מתחיל להינמס, מכסים אותו בעוד סוכר, וכן הלאה עד שכל הסוכר בסיר. ממשיכים לבשל עד שנוצר קרמל.
- ברגע שהקרמל מקבל צבע ענברי וכל הסוכר נמס מורידים מהאש.
- בזהירות רבה, טובלים צד אחד של הפחזניות בקרמל ומניחים בצד להתקשות.
- אם רוצים, ניתן לאחר הטבילה בקרמל לטבול בתוספות כגון פיסטוק או כל אגוז אחר מרוסק, סוכריות, קוקוס וכו'.
- לאחר שהקרמל התקשה על כל הפחזניות, מחזירים את הסיר לאש על מנת להפוך את הקרמל לנוזלי שוב.
- שוב, בזהירות, טובלים הפעם את החלק התחתון של הפחזניות בקרמל כדי להדביק לקונוס.
- מדביקים בזריזות את הפחזניות על הקונוס וכך ממשיכים עד שהקונוס מכוסה כולו.