יש מאכלים, שככל שהם יותר פשוטים כך הם יותר טעימים, בטח כשמדובר בפיצה ביתית. אז קבלו מתכון לפיצה ביתית פשוטה, קלה להכנה והכי טעימה שיש מלחמניות ברמן.
החומרים:
שש לחמניות ברמן
1 כף שמן
1 צנצנת עגבניות מרוסקות
1 שן שום קצוצה
1 כף בזיליקום קצוץ
מלח ופלפל לפי הטעם
גבינת גאודה קלאסית
גבינת פרמזן מגוררת
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-300 מעלות, או טורבו או גריל.
- בסיר קטן, מחממים את השמן. מוסיפים את שן השום הקצוצה ומטגנים עד שמזהיבה.
- מוסיפים את העגבניות ומערבבים היטב. כשמתחילות לבעבע, מנמיכים לחום בינוני ומבשלים כ-20 דקות לצמצום. מוסיפים את התבלינים, הבזיליקום ומערבבים.
- מניחים את הלחמניה חצויה על מגש אפייה.
- מוזגים שכבה יפה של רוטב עגבניות על הלחמניות ועליה מפזרים את הפרמזן ומעליו מניחים את הגאודה. אם אוהבים אפשר להוסיף תוספות כמו זיתים, בצל וגבינות.
- אופים כ-5-7 דקות ומוציאים ברגע שהגבינה מתחילה לבעבע.