פרוסות גבינת חלומי מצופות בפירורי לחם ומטוגנות, נשמע כמו חלום? לא תאמינו כמה זה פשוט. ויש לנו גם טיפ ששווה זהב ומבטיח שהגבינה תצא מושלמת!
החומרים:
גבינת חלומי
פירורי לחם זהובים של ברמן
ביצה
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
- פורסים את הגבינה לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ, מכסים היטב בביצה ובפירורי לחם של ברמן.
- מניחים על מגש ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
- מוציאים, חוזרים על הפעולה – ביצה ופירורי לחם ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
- בינתיים, מחממים בסיר קטן שמן ל-180 מעלות.
- מוציאים את הגבינה מהמקפיא ומטגנים כ-3 דקות מכל כיוון.
- מוציאים על נייר סופג, ממתינים כמה דקות לצינון ובתאבון!