נשארו לכם שאריות חלה מסוף השבוע? זה הזמן להכין איתם ברד פודינג מתוק ומנחם.
החומרים:
4.5 כוסות של חלה מתוקה של ברמן
3 ביצים גדולות
1 ¼ כוסות שמנת מתוקה
¼ כוס חלב
2 כפיות תמצית וניל
½ כוס סוכר חום
½ כפית אגוז מוסקט
½ כפית קינמון טחון
¼ כפית מלח
½ כוס צימוקים או חמוציות
1 כוס שוקולד צ'יפס
½ כוס אגוזים שאוהבים – פקאן, מלך
2 כפות חמאה מומסת
אופן הכנה:
- מחממים תנור ל-150 מעלות.
- חותכים את החלה לקוביות ומניחים בקערה גדולה.
- טורפים יחד את הביצים, השמנת, חלב, וניל, סוכר ותבלינים. מוזגים מעל הלחם ומערבבים.
- מוסיפים את החמוציות או הצימוקים, שוקולד צ'יפס ואגוזים ומערבבים היטב.
- מעבירים לתבנית אפייה או לתבניות אפייה אישיות.
- מזלפים את החמאה המומסת מעל.
- אופים כ-35 דקות ומגישים חמים.