לחם ירושלמי
לחם פרוס מקמח שיפון מלא

לחם רוסי בעל מרקם דחוס וצפוף, טעם חזק וחמצמץ ומעטפת קריספית. עשוי מתערובת של קמח שיפון מלא וקמח חיטה לבן, בתוספת מחמצת שיפון מעניקה טעם ומרקם מיוחדים ובעלת יתרונות תזונתיים רבים. ללא צבעי מאכל, ללא תוספת שומן צמחי וללא שומן טראנס.

מידע על אלרגנים:מכיל: שיפון– גלוטן, חיטה– גלוטן, שעורה– גלוטן וסויה
עלול להכיל:
שומשום ואגוזי מלך.

כשר בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית

ערכים תזונתיים

ערך תזונתי ל100 גרם

אנרגיה (קלוריות)

231

סך השומנים (גר')

1.9

נתרן (מ"ג)

368

סך הפחמימות (גר')
מתוכן:

40.0

סוכרים (גר')

1.9

סיבים תזונתיים (גר')

6.6

חלבונים (גר')

10.2

רכיבים: קמח שיפון מלא (מכיל גלוטן, 62% מסך הקמחים 33% ממשקל המוצר), מים, קמח חיטה לבן, מחמצת שיפון, גלוטן חיטה, מלח שולחן ,שמרים, חומר מתחלב (E472e), מעכב חמצון (E300), אבקת סויה, אבקת לתת שעורה (מכיל גלוטן), חומר משמר (E282), אנזימים לאפייה.

* E282 – עד 3000 מ"ג לק"ג מוצר סופי, E472e , E300 – כמות נאותה.

לחם ירושלמי

לחם ירושלמי