ברמן לעניין
לחם פרוס מקמח מלא עם חיטה טרום נבוטה

מיוצר משילוב של קמח חיטה מלא, גרעיני חיטה מלאה טרום נבוטה ומחמצת שיפון, המעניקה טעם ומרקם מיוחדים ובעלת יתרונות תזונתיים רבים. התהליך הייחודי של טרום הנבטת גרעיני החיטה מעלה את זמינות רמות הוויטמינים והמינרלים בלחם.
מלבד הוויטמינים הטבעיים המצויים בחיטה הטרום נבוטה, לחם ברמן לענין מועשר בחומצה פולית ובוויטמינים נוספים מקבוצת B.
ללא תוספת סוכר, ללא צבעי מאכל וללא שומן טראנס.

אלרגניים: מכיל: חיטה–גלוטן, שיפון– גלוטן, שעורה– גלוטן. עלול להכיל: שומשום וסויה.

כשר בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית

ערכים תזונתיים

ערך תזונתי ל100 גרם

אנרגיה (קלוריות)

228

סך השומנים (גר')
  מתוכם:

2.2

  חומצות שומן רוויות (גר')

0.6

  חומצות שומן טראנס (גר')

פחות מ-0.5

  כולסטרול (מ"ג)
0

נתרן (מ"ג)

388

סך הפחמימות (גר')
  מתוכן:

36.8

  סוכרים (גר')

1.6

  סיבים תזונתיים (גר')

7.1

חלבונים (גר')

11.7

חומצה פולית (מק"ג)

100

ויטמין B1 (תיאמין) (מ"ג)

0.51

ויטמין B2 (ריבופלאוין) (מ"ג)

0.28

ויטמין B6 (מ"ג)

0.36

רכיבים: קמח חיטה מלא (מכיל גלוטן, 100% מסך הקמחים 45% ממשקל המוצר) ,מים ,חיטה מלאה טרום נבוטה (11%), גלוטן חיטה, שמרים, מלח שולחן, שמן צמחי (סויה), סובין חיטה, מחמצת שיפון, חומר מתחלב (E481), חומר מייצב (E412), לתת שעורה, מעכב חמצון (E300), חומר משמר (E282), אנזימים לאפייה, מווסת חומציות (E330), ויטמין B1 (תיאמין), ויטמין B2 (ריבופלבין), ויטמין B6 (פירידוקסין), חומצה פולית.

*E481 – עד 3 גר' לק"ג מוצר סופי, E282 – עד 3000 מ"ג לק"ג מוצר סופי , E300, E330, E412 – כמות נאותה.

ברמן לעניין

ברמן לעניין