לקבוצת ברמן מסורת רבת שנים באפיית לחמים ומוצרי מאפה מיוחדים, כמו גם מסורת של בקרה והבטחת איכות קפדנית. החל משלב רכישת חומרי הגלם, דרך הלישה, האפייה והאריזה –תהליכי הייצור של קבוצת ברמן עומדים בתקנים ובאישורים המחמירים ביותר בתחום.
מערך הבטחת האיכות של קבוצת ברמן כולל שני מהנדסים וארבעה מבקרי איכות, המבצעים בקרת איכות קפדנית סביב השעון, עשרים וארבע שעות ביממה, ממוצאי השבת ועד כניסתה. כל זאת על מנת להבטיח את איכות ובטיחות המוצרים ללא פשרות.
המפעל הראשי של ברמן בירושלים הוא מפעל טבעוני – ללא שימוש במוצרים מן החי.
רוב מוצרי ברמן אינם מכילים רכיבים מהחי (כגון חלב, ביצים או דבש), מומלץ לעיין בתווית על כל מוצר לפני הרכישה.
כל מוצרינו מיוצרים תחת פיקוח והשגחה של הבד״ץ.
תקן ISO 9001 מהדורת 2015– תקן בינלאומי למערכת ניהול איכות, שהתקבל לאחר בדיקת מערכת האיכות של קבוצת ברמן, ופירושו כי קבוצת ברמן נמצאה מוסמכת ומתאימה לדרישות תקן מחמירות בניהול ייצור ובקרה.
תקן HACCP מהדורת 2020 – תקן בינלאומי למערכת ניהול בטיחות ומזון: מטרתו להבטיח כי תהליכי הייצור והתהליכים תומכי הייצור ממזערים את הסיכונים הבריאותיים הכרוכים בייצור המוצר ובצריכתו ע"פ עקרונות קודקס אלימנטריוס.