מאפיית ברמן, שנוסדה בשנת 1875 בירושלים, היא מהמאפיות הגדולות והמובילות בישראל, ומספקת לחם ודברי מאפה למאות אלפי בתי אב ברחבי הארץ.

ברמן משלבת מסורת אפייה ארוכת שנים יחד עם הקפדה על איכות, ומציעה מגוון עשיר של לחמים: לחמי בריאות ולחמים דלי קלוריות, חלות, פיתות, לחמניות ומגוון גדול של עוגות ועוגיות. מאפיית ברמן משתרעת על שטח של כ-10,000 מ"ר באזור התעשייה בגבעת שאול בירושלים, ומשתמשת בטכנולוגיות מתקדמות לייצור, אפייה, פריסה ואריזה.

במאפייה קווי ייצור אוטומטיים וממוחשבים, שתפוקת כל אחד מהם עומדת על כ-3,000 כיכרות לחם בשעה, ללא מגע יד אדם לאורך כל שלבי העיבוד לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית נולום ארווס סאפיאן – פוסיליס קוויס, אקווזמן קונדימנטום קורוס בליקרה, נונסטי קלובר בריקנה סטום, לפריקך תצטריק לרטי.

נולום ארווס סאפיאן – פוסיליס קוויס, אקווזמן קוואזי במר מודוף. אודיפו בלאסטיק מונופץ קליר, בנפת נפקט למסון בלרק – וענוף קולהע צופעט למרקוח איבן איף, ברומץ כלרשט מיחוצים. קלאצי סחטיר בלובק. תצטנפל.

המאפיה עוברת למשכנה החדש, בבית הדפוס 24 ירושלים. יצחק ברמן, דור רביעי ל"ברמנים" האופים ומבעליה הנוכחיים של המאפייה, מצטרף למאפיה עם שחרורו מהשירות הצבאי. לאחר שנים של לימוד והתנסות בכל סוגי התפקידים במפעל, הפך לבעליה העיקריים של המאפייה, שאותה החלה הסבתא-רבה שלו, קרישא ברמן. הדור החמישי למשפחת ברמן, בנותיו של יצחק – טדה ואביטל, וכן חתנו גבי מזורסקי, הצטרפו גם הם למערך העבודה במאפייה, וכמיטב המסורת ה"ברמנית" משתלבים במגוון התפקידים בחברה.

המאפיה עוברת למשכנה החדש, בבית הדפוס 24 ירושלים. יצחק ברמן, דור רביעי ל"ברמנים" האופים ומבעליה הנוכחיים של המאפייה, מצטרף למאפיה עם שחרורו מהשירות הצבאי. לאחר שנים של לימוד והתנסות בכל סוגי התפקידים במפעל, הפך לבעליה העיקריים של המאפייה, שאותה החלה הסבתא-רבה שלו, קרישא ברמן. הדור החמישי למשפחת ברמן, בנותיו של יצחק – טדה ואביטל, וכן חתנו גבי מזורסקי, הצטרפו גם הם למערך העבודה במאפייה, וכמיטב המסורת ה"ברמנית" משתלבים במגוון התפקידים בחברה.

המאפיה עוברת למשכנה החדש, בבית הדפוס 24 ירושלים. יצחק ברמן, דור רביעי ל"ברמנים" האופים ומבעליה הנוכחיים של המאפייה, מצטרף למאפיה עם שחרורו מהשירות הצבאי. לאחר שנים של לימוד והתנסות בכל סוגי התפקידים במפעל, הפך לבעליה העיקריים של המאפייה, שאותה החלה הסבתא-רבה שלו, קרישא ברמן. הדור החמישי למשפחת ברמן, בנותיו של יצחק – טדה ואביטל, וכן חתנו גבי מזורסקי, הצטרפו גם הם למערך העבודה במאפייה, וכמיטב המסורת ה"ברמנית" משתלבים במגוון התפקידים בחברה.

המאפיה עוברת למשכנה החדש, בבית הדפוס 24 ירושלים. יצחק ברמן, דור רביעי ל"ברמנים" האופים ומבעליה הנוכחיים של המאפייה, מצטרף למאפיה עם שחרורו מהשירות הצבאי. לאחר שנים של לימוד והתנסות בכל סוגי התפקידים במפעל, הפך לבעליה העיקריים של המאפייה, שאותה החלה הסבתא-רבה שלו, קרישא ברמן. הדור החמישי למשפחת ברמן, בנותיו של יצחק – טדה ואביטל, וכן חתנו גבי מזורסקי, הצטרפו גם הם למערך העבודה במאפייה, וכמיטב המסורת ה"ברמנית" משתלבים במגוון התפקידים בחברה.

  • תקן ISO 9001 מהדורת 2008 – תקן זה מעיד על אישור בינלאומי ממכון התקנים, שהתקבל לאחר בדיקת מערכת האיכות של קבוצת ברמן,
    ופירושו כי קבוצת ברמן נמצאה מוסמכת ומתאימה לדרישות תקן מחמירות בניהול ייצור ובקרה.

  • תקן ISO 9001 מהדורת 2008 – תקן זה מעיד על אישור בינלאומי ממכון התקנים, שהתקבל לאחר בדיקת מערכת האיכות של קבוצת ברמן,
    ופירושו כי קבוצת ברמן נמצאה מוסמכת ומתאימה לדרישות תקן מחמירות בניהול ייצור ובקרה.

  • תקן ISO 9001 מהדורת 2008 – תקן זה מעיד על אישור בינלאומי ממכון התקנים, שהתקבל לאחר בדיקת מערכת האיכות של קבוצת ברמן,
    ופירושו כי קבוצת ברמן נמצאה מוסמכת ומתאימה לדרישות תקן מחמירות בניהול ייצור ובקרה.

  • תקן ISO 9001 מהדורת 2008 – תקן זה מעיד על אישור בינלאומי ממכון התקנים, שהתקבל לאחר בדיקת מערכת האיכות של קבוצת ברמן,
    ופירושו כי קבוצת ברמן נמצאה מוסמכת ומתאימה לדרישות תקן מחמירות בניהול ייצור ובקרה.