לא כל סנדוויץ' חייב להתחיל עם שתי פרוסות לחם, אפשר גם בקרואסון! 

החומרים: 

קרואסון חמאה מהקונדיטוריה של ברמן 

גבינת גאודה עזים 

2 ביצים

גבינת שמנת

מלח ופלפל 

אופן ההכנה:

  1. חוצים את הקרואסון לרוחב ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות ל-6 דקות צריבה.
  2. מרתיחים ½ כף שמן במחבת ומוסיפים את 2 הביצים. מטגנים ביצי עין קריספיות ומתבלים במלח ופלפל.
  3. מוציאים את הקרואסון ומניחים על צד אחד פרוסה של גבינת גאודה עזים, בצד השני מורחים שכבה של גבינת שמנת.
  4. מניחים את ביצי העין על הגאודה וסוגרים. בתאבון!