החומרים:

חלה שלמה, מרוקנת
1 עוף שלם טרי, ללא עור (את העור שומרים בנפרד. ניתן לבקש מהקצב לפרק את העור בצורה יסודית ועדינה ששומרת את העור שלם)
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כף טרגון קצוץ
1 כף שום כתוש
1 כפית כורכום
1/2 כפית קארי
1/2 כפית שאטה גרוס
מלח גס
2 כפות שמן זית
3 כפות כוסברה קצוצה
4 ביצים קשות, מבושלות וקלופות

עוף בחלה של שף אבי לוי

אופן ההכנה:

1. חותכים את העוף לחתיכות לא שוות בעובי 1 ס"מ. יש לחתוך לנתחים לא גדולים מדי, אלא ממש כמו שווארמה.
2. מניחים בקערה גדולה, ואת העצמות זורקים או שומרים לציר עוף.
3. מוסיפים לקערה את כל המרכיבים מלבד הביצים, ומערבבים היטב ליצירת תערובת מתובלת מוכנה למילוי.
4. פותחים את העור ומניחים על הצד החלק שלו את המילוי. ממלאים במילוי בדיוק כמו רולדה ומהדקים היטב.
5. מניחים ומשקיעים את הביצים הקשות בתוך המילוי (בדרך כלל נכנסות 4 ביצים אבל אם לא הצלחתם, גם 3 יספיקו).
6. עוטפים היטב עם העור וסוגרים בעזרת קיסמים.
7. אופים ב-180 מעלות 45 דקות.
8. מסובבים את הרולדה לצלייה שנייה בגריל לעוד 10 דקות.
9. מצננים כ-10 דקות, מכניסים את הרולדה לתוך חלה וחותכים לפרוסות. מגישים מיד.