מתוחכם ומפתיע- הסנדוויץ' הזה ממכר- הרכות של גבינת הברי, הקראנצ'יות של האגוזים ושניהם משולבים עם הרעננות של ממרח הפסטו- הכינו אותו לארוחת עשר במשרד וראו את מבטי הקנאה.

החומרים:

לחם מלא מסדרת ברמן אקטיב
ממרח פסטו קנוי או ביתי (מתכון בהמשך)
חסה
פלפלים קלויים (מתכון בהמשך)
גבינת ברי
אגוזי מלח
מלח ופלפל
לממרח פסטו ביתי:
2 כוסות עלי בזיליקום טריים דחוסים
2 שיני שום גדולות
1/2 כוס גבינת פרמזן
1/4 כוס אגוזי מלך או צנוברים
1/2 כוס שמן זית כתית
קורט מלח
לפלפלים קלויים:
4 פלפלים אדומים גדולים
3 כפות שמן זית
3 כפיות מיץ לימון
כפית שום קצוץ
כף חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

1. הפסטו: לטחון הכל במעבד מזון, להעביר לצנצנת ולהניח לממרח "לשבת" חמש דקות למיזוג הטעמים. לשמור במקרר.
2. פלפלים קלויים בתחמיץ: הורידו מהפלפלים את הראש והליבה, חלקו לארבע פלחים וסדרו בתבנית משומנת. הכניסו לתנור שחומם מראש ל180 מעלות. אפו כשעה עד שהפלפלים רכים. הוציאו, קררו, פרסו לפרוסות ארוכות והניחו בקערה. הוסיפו שמן זית, מלח, פלפל, מיץ לימון, שום וחומץ בלסמי, ערבבו ושמרו בקופסה סגורה במקרר עד שבוע ימים.
3. הרכיבו את הסנדוויץ': על פרוסת לחם מלא מסדרת ברמן אקטיב מרחו שתי כפיות ממרח פסטו. פזרו עלי חסה וסדרו עליהם פרוסות פלפל קלוי. הניחו חמש פרוסות גבינת ברי ופזרו מעליהן שברי אגוזי מלך. סגרו בעזרת פרוסת לחם נוספת.