מתכון קל ופשוט לאוכל רחוב קלאסי, סנדוויץ' שהוא ארוחה- ניתן ומומלץ להכין אותו בבוקר ולאכול במהלך היום, הזמן גורם למרכיבים השונים להתערבב ולהיספג ולהפוך את הסנדוויץ' לחגיגה של טעמים

החומרים:

פיתה מרובעת ברמן "מלא בריבוע"
ביצה קשה מקולפת
עגבניה חתוכה לחצי
פטרוזיליה
כפות טחינה
פרוסת בצל סגול
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

הרכיבו את הסנדוויץ': חתכו את הפיתה לשניים ומרחו צד אחד של הפיתה בנדיבות בטחינה. באמצעות מזלג מעכו ביצה קשה ופזרו אותה על גבי הטחינה, הניחו חמש פרוסות בצל סגול ופזרו עלי פטרוזיליה שלמים לפי הטעם. סחטו על הכל מיץ וזרעים מחצי עגבנייה וסגרו עם צדה השני של הפיתה.