שף אבי לוי מכין סלט פטוש בסגנון מזרח תיכוני עם קוביות לחם דגני קלות של מאפיית ברמן והרבה דברים טובים

החומרים ל- 4 מנות:

1/2 כוס עלי רוקט
1/2 כוס נענע
1/2 כוס עלי בייבי
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס אגוזים
1/2 כוס קוביות של דגני קלות, קלויות בתנור עם מעט שמן זית, פלפל ומלח

לרוטב:
2 כפות דבש
1 כפית מיץ מלימון אחד
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המצרכים יחד עם הרוטב ומניחים את קוביות הלחם מעל.

סלט פטוש של אבי לוי