בקיץ הקרוב, רבים מאיתנו יעלו על טיסה- ליעד קרוב או רחוק, עם קונקשיין או בלעדיו- האוכל במטוס לא מתאים לכל אחד. ארגנו לכם 3 מתכונים לסנדוויצ'ים שיהפכו את הטיסה לטעימה הרבה יותר.

סנדוויץ' טונה עם צ'ילי וירקות

החומרים:
לחם ברמן אקטיב פרוס
1 קופסת טונה, מסוננת מנוזלים
1 כפית רוטב צ'ילי מתוק (להשיג ברשתות השיווק)
2 כפיות מיונז
צ'ילי טרי קצוץ/ פרוס לעיגולים (אופציונלי, מוסיפים לפי הטעם)
גזר קטן, חתוך לג'וליאנים (רצועות דקות בקולפן)
חופן עלי כוסברה

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את הטונה עם הצ'ילי והמיונז
מורחים שכבה של ממרח הטונה על פרוסת לחם
מפזרים מעל את רצועות הגזר, פלפל צ'ילי ועלי כוסברה
סוגרים לכריך עם הפרוסה הנוספת

כריכים לטיסה צילום שרית גופן סטיילינג ענת לבל

סנדוויץ' פסטו, בולגרית וירקות

החומרים:

רכיבים לממרח הפסטו:
2 כוסות עלי בזיליקום (עלים בלבד)
1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
1/3 כוס שמן זית
חופן אגוזי מלך קצוצים
1 שן שום
מלח

רכיבים לסנדוויץ':
לחם E-FREE חיטה מלאה של ברמן
עלי חסה
גבינה בולגרית
רצועות בצל סגול
זיתי קלמטה מגולענים
פרוסות עגבנייה

אופן ההכנה:

פסטו: מעבדים את הבזיליקום, שום, אגוזים, פרמזן, מלח ומוסיפים בהדרגה את שמן הזית עד שמתקבל ממרח. טועמים ומתקנים תיבול.
מרכיבים את הכריך: מורחים פרוסת לחם בממרח הפסטו. מוסיפים מעל עלי חסה, גבינה בולגרית, בצל סגול, זיתי קלמטה, פרוסות עגבנייה. סוגרים לכריך עם פרוסה נוספת.

סנדוויץ' חביתה וממרח עגבניות לחות

החומרים:

רכיבים לממרח:
1 וחצי כוסות עגבניות לחות ( להשיג במקררים ברשתות השיווק)
חופן אגוזי מלך
מלח, פלפל
1/3 כוס שמן זית
4-5 עלי בזיליקום טריים

רכיבים לסנדוויץ'
לחם ברמן אקטיב פרוס
2 ביצים, טרופות
שמן
מלח, פלפל
עירית קצוצה
רצועות פלפל טרי

אופן ההכנה:

במעבד מזון שמים עגבניות לחות, אגוזים, מלח, פלפל ושמן מוסיפים בהדרגה עד לקבלת ממרח אחיד. מוסיפים את עלי הבזיליקום ומעבדים שוב רק עד לאיחוד המרכיבים.
מכינים חביתה מ- 2 ביצים עם מלח ופלפל
מורחים את פרוסת הלחם בממרח העגבניות
מניחים מעל את החביתה ומוסיפים עירית קצוצה ורצועות פלפל טרי.
סוגרים לכריך עם הפרוסה הנוספת