אוזני המן מתוקות לילדים

מצרכים:

פיתות אסלי של "ברמן"

200 גר' חמאה בטמפ' חדר

200 גר' סוכר

100 גר' שקדים טחונים או כל אגוז אחר

100 גר' אבקת קקאו

1 כף תמצית וניל

קורט מלח

עדשים צבעוניות או סוכריות אמ אנד אמס

אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. מערבבים יחד את החמאה, סוכר, שקדים טחונים, אבקת קקאו, תמצית וניל וקורט מלח עד לקבלת מחית אחידה.
3. חוצים פיתות אסלי של “ברמן" ומניחים את שתי הדפנות על גבי תבנית עם הפנים כלפי מעלה.
4. בעזרת כף מניחים במרכז הפיתה את המלית. מפזרים סוכריות אם אנד אמס או עדשים. 
מורחים ביצה על דפנות הפיתה ומחברים לאוזן המן. אפשר להיעזר בנייר-כסף כדי להגדיר תבנית של “אוזן” לפיתה.
4. מברישים את שולי הפיתה בביצה ואופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש. מוציאים, מצננים, ובתאבון! 

3-2new