פרוסות גבינת חלומי מצופות בפירורי לחם ומטוגנות, נשמע כמו חלום? לא תאמינו כמה זה פשוט. ויש לנו גם טיפ ששווה זהב ומבטיח שהגבינה תצא מושלמת!

החומרים:

גבינת חלומי 

פירורי לחם זהובים של ברמן

ביצה

שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הגבינה לפרוסות בעובי 0.5 ס"מ, מכסים היטב בביצה ובפירורי לחם של ברמן.
  2. מניחים על מגש ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
  3. מוציאים, חוזרים על הפעולה – ביצה ופירורי לחם ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
  4. בינתיים, מחממים בסיר קטן שמן ל-180 מעלות.
  5. מוציאים את הגבינה מהמקפיא ומטגנים כ-3 דקות מכל כיוון.
  6. מוציאים על נייר סופג, ממתינים כמה דקות לצינון ובתאבון!