בריא לדעת

מהי חיטה טרום נבוטה? מדוע שיפון נחשב לדגן כה איכותי?
ברמן שמחים להגיש מבחר מאמרים שיעשו לכם סדר במגוון סוגי הלחם שעל המדף,
ויסייעו לכם לעשות את הבחירה הבריאה והטעימה ביותר.

נעים להכיר: הלחם הפרה ביוטי הראשון בישראל

ברמן אקטיב הוא הלחם הראשון בישראל בתוספת סיבים פרה ביוטיים. הסיבים הפרה ביוטיים מגבירים את פעילותם ואת התרבותם של "חיידקים טובים", מסייעים בהסדרת פעילות מערכת העיכול ומשפרים את ספיגת הסידן והמגנזיום בגוף

לחמי ברמן נושאי התו “אפשרי בריא”

התכנית הלאומית של משרד הבריאות שמה לה למטרה לעודד צריכה של לחמים מדגנים מלאים ומופחתי נתרן. אנו מאמצים אותה בשמחה ומגישים לכם את רשימת לחמי ברמן, ודש ולחם הארץ שנושאים את התו “אפשרי בריא”.

מדף הלחם – כל ההסברים על מגוון סוגי הלחמים

מה ההבדל בין לחם מקמח לבן ללחם מקמח מלא? מה מייחד את לחם השיפון ולחם הכוסמין? ברמן עושים לכם סדר בשפע שמציע מדף הלחמים

סגולותיו של לחם שיפון עבור החולה הטרום סוכרתי והסוכרתי

לחמים מקמח שיפון מלא ידועים בסגולותיהם הבריאותיות. מגדילים את תחושת השובע, מסייעים לפעילות מערכת העיכול, ויטמינים ומינרלים רבים ומפחיתים את הסיכון לסרטן המעי וסרטן השד.

חיטה מלאה טרום נבוטה – טכנולוגיה ויתרונות תזונתיים

החיטה המלאה הטרום נבוטה ידועה כבעלת ערך תזונתי רב יותר מחיטה מלאה רגילה. תוספת של חיטה טרום נבוטה לתערובת הקמחים המלאים מגבירה את זמינותם ואת רמתם של ויטמינים וסיבים תוזנתיים.

סיבים תזונתיים, דגנים ומזונות פונקציונליים

דגנים מלאים, הכוללים את קליפת הגרעין, מכילים כמות גדולה יותר של סיבים תזונתיים, ועל כן מומלץ לצרוך לחמים ומוצרי מאפה מ-100% קמחים מלאים.