מהי חיטה טרום נבוטה? מדוע שיפון נחשב לדגן כה איכותי?
ברמן שמחים להגיש מבחר מאמרים שיעשו לכם סדר במגוון סוגי הלחם שעל המדף,
ויסייעו לכם לעשות את הבחירה הבריאה והטעימה ביותר.

E-FREE לחמי המחמצת עם התווית הנקייה

מאת: הדס יריב (M.Sc, MBA), טכנולוגית מזון ומוסמכת בתזונה. מה מחפש הצרכן הישראלי על מדף [...]

לחם מחמצת – לחם שאור של "לחם הארץ"

מאת: הדס יריב (M.Sc, MBA), טכנולוגית מזון ומוסמכת בתזונה, יועצת מדעית בקבוצת מאפיות ברמן מחמצת [...]

לא רק פיתה עם שוקולד – כיצד נשכנע ילדים לאכול סנדוויץ' בריא יותר

מאת: הדס יריב (M.Sc, MBA), טכנולוגית מזון ומוסמכת בתזונה, יועצת מדעית בקבוצת מאפיות ברמן שנת [...]

לחם 100% כוסמין של 'לחם הארץ' – עובדות שחשוב לדעת

מאת: הדס יריב (M.Sc, MBA), טכנולוגית מזון ומוסמכת בתזונה. לחם כוסמין של 'לחם הארץ' מכיל [...]

נעים להכיר: הלחם הפרה ביוטי הראשון בישראל

מאת: הדס יריב (M.Sc, MBA) טכנולוגית מזון מוסמכת בתזונה, יועצת מדעית בקבוצת מאפיות ברמן. מהם [...]

לחמי ברמן נושאי התו "אפשרי בריא"

התכנית הלאומית של משרד הבריאות שמה לה למטרה לעודד צריכה של לחמים מדגנים מלאים ומופחתי נתרן. אנו [...]

מדף הלחם – כל ההסברים על מגוון סוגי הלחמים

מאת: הדס יריב (M.Sc, MBA), טכנולוגית מזון ומוסמכת בתזונה. מאז ומעולם היה הלחם בסיס הדיאטה [...]

סגולותיו של לחם שיפון עבור החולה הטרום סוכרתי והסוכרתי

לחמים מקמח שיפון מלא ידועים בסגולותיהם הבריאותיות, ככאלה המגדילים את תחושת השובע, מסייעים לפעילות מערכת [...]

חיטה מלאה טרום נבוטה – טכנולוגיה ויתרונות תזונתיים

מאת: הדס יריב (M.Sc, MBA) טכנולוגית מזון ומוסמכת בתזונה. יתרונות החיטה המלאה הרצון לעבור לאורח [...]