סנדוויץ' פתוח שנאכל כמו משולש פיצה, הפטריות המוקפצות ממיסות את הפרמזן והופכות את המנה למפנקת וארומטית במיוחד

החומרים:

"מלא בריבוע" פיתה מרובעת ברמן
ממרח פסטו (המתכון בהמשך או קנוי)
חופן פטריות שמפיניון- חתוכות לרבעים ומוקפצות במחבת עם כף שמן זית
גבינת פרמזן חתוכה עם קולפן
פטרוזיליה קצוצה

לממרח פסטו ביתי:
2 כוסות עלי בזיליקום טריים דחוסים
2 שיני שום גדולות
1/2 כוס גבינת פרמזן
1/4 כוס אגוזי מלך או צנוברים
1/2 כוס שמן זית כתית
קורט מלח

אופן ההכנה:

1. הפסטו: לטחון הכל במעבד מזון, להעביר לצנצנת ולהניח לממרח "לשבת" חמש דקות למיזוג הטעמים. לשמור במקרר.
2. מרכיבים את הסנדוויץ': חתכו את הפיתה לשניים, מרחו צד אחד של הפיתה בנדיבות בממרח הפסטו ופזרו את גבינת הפרמזן עד שתכסה את כל הפסטו. הניחו את הפטריות המוקפצות על פרוסות הפרמזן ופזרו כפית פטרוזיליה קצוצה הפטריות. הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם.