הפרוסה המושלמת- כשאיטליה וישראל נפגשות. רכות האבוקדו, חריפות הסלסה, פרוסה שמכילה את כולם באהבה… ביס כל כך טעים שאי אפשר לעזוב את הברוסקטה עד שהיא נגמרת.

החומרים:

פרוסת לחם דגנים מקמח מלא של מאפיית ברמן
סלט אבוקדו (מתכון בהמשך)
סלסת עגבניות (מתכון בהמשך)
שמיר
מלח ופלפל
לסלט אבוקדו:
אבוקדו בינוני בשל
פלפל צ'ילי ירוק
3 פרוסות בצל סגול
מיץ לימון
מלח ופלפל
לסלסת עגבניות:
2 עגבניות תמר
פלפל צ'ילי ירוק
שמן זית
מלח ופלפל
מיץ לימון

אופן ההכנה:

1. סלט אבוקדו: קלפו את האבוקדו וחיתכו לקוביות, קצצו את פרוסות הבצל הסגול דק-דק, פרסו כחמש פרוסות דקיקות של פלפל הצ'ילי הירוק. ערבבו הכל בקערה קטנה עם קצת מלח ופלפל וכף מיץ לימון
2. סלסת עגבניות: חתכו את העגבניות לקוביות קטנטנות, תבלו עם מלח, פלפל, כפית שמן זית וכפית מיץ לימון. ערבבו הכל בקערה קטנה ופזרו מעל פלפל צ'ילי ירוק לפי הטעם.
3. הרכיבו את הסנדוויץ': על פרוסת לחם דגנים מקמח מלא פזרו בנדיבות את סלט האבוקדו, פזרו את סלסת העגבניות על הפרוסה, קשטו בעלי שמיר טריים ותבלו במלח ופלפל לפי הטעם.