/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

למתכון הזה מומלץ להשתמש בלחם מאתמול ואפילו משלשום והכי טוב- בחלה. כזו שכבר התייבשה מעט. היא תספוג בקלות את הטעמים והרוטב ותהפוך את המתכון הפשוט הזה למאפה בעל מרקם חלומי.

החומרים:

4 ביצים
1 גביע יוגורט
250 מ"ל שמנת לבישול
2 כפות חלב
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
100 גרם גבינת גאודה מגוררת
2 כפות שמן זית
500 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
1 בצל קטן חתוך לחצאי טבעות
1/2 חלה של ברמן
50 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת

אופן ההכנה:

חממו תנור ל- 180 מעלות. שמנו תבנית אפייה בקוטר 22 ס"מ
1. בקערה גדולה טרפו ביחד ביצים, יוגורט, שמנת, חלב, מלח ופלפל עד שמתקבלת תערובת אחידה. הוסיפו את גבינת הגאודה וערבבו שוב.
2. חממו במחבת 1 כף שמן וטגנו פטריות תוך ערבוב עד להזהבה. העבירו לבלילה בקערה הגדולה.
3. הוסיפו כף שמן נוספת וטגנו בצל תוך ערבוב עד להזהבה. העבירו לקערה עם הפטריות.
4. הוסיפו לקערה חתיכות חלה וערבבו היטב. השאירו את התערובת כפי שהיא ל- 5 דקות לספיגת הטעמים והעבירו אותה לתבנית האפייה. יישרו את פני השטח, פזרו מעל גבינת פרמז'ן והכניסו לתנור לכ-25-30 דקות- עד שהגבינה נמסה והפודינג מזהיב. פזרו עלי תימין לקישוט ובישום